Küçük Odaların Vazgeçilmezi Fonksiyonel Mobilyalar

Küçük Odaların Vazgeçilmezi Fonksiyonel Mobilyalar

Evinizin her bölgesinde uygulayabildiğiniz için kocaman dünyaları içerisine hapseden minik mobilyalar daha çok rağbet görmeye başladı.

Ev tasarımları daha minimal hal almaya başlayınca mobilya tasarımlarında da daha farklı ürünlere ihtiyaç duyuldu. Daha çok eşyayı saklayabilme kapasitesi olan aynı zamanda da çok amaçlı kullanılan fonksiyonel mobilyalar yaygın hale gelmeye başladı. Evlerin tasarımlarında genellikle mutfak kısmı daha minimal olduğundan dolayı bu akıma ilk olarak yemek odası takımları ayak uydurmaya başladı. Yuvarlak tasarımları ile mutfakta daha fazla hareket alanı sağlarken şık görünümü ile de dikkat çekici olduğundan dolayı geçtiğimiz yılın en çok tercih edilenleri arasında yer aldı.
Yemek odaları dışında özellikle televizyon ünitelerinin de sıklıkla fonksiyonel mobilyalar olarak tercih edildiğini söyleyebiliriz. Üzerindeki altındaki ve yanındaki ekstra raflar ve dolaplar sayesinde birçok eşyaya yer açmış oluyorsunuz. Bu sistemi evinizin her bölgesinde uygulayabildiğiniz için kocaman dünyaları içerisine hapseden minik mobilyalar daha çok rağbet görmeye başladı.

 

 

Peki bu tarz bir mobilya alacaksak nelere dikkat etmeliyiz?
Fonksiyonel mobilyalar genellikle ev duvarları ile uyum içinde olmalıdır. Bir nevi mobilyayı koyacağınız taraftaki duvar, o mobilyanın bir parçası olarak görünmelidir. Yemek odalarında kullanılanlar gibi yuvarlak bir masa tasarımı tercih edilecekse elips tarzında bir kısmı uzun masalar ya da katlanabilen masalar tercih edilerek birçok işte size yardımcı olacaktır. Mosso Mobilya olarak ihtiyaçlarınızı her daim göz önünde bulunduruyor ve Masko Mobilya Kenti içerisindeki mağazamızda sizlere daha fazla yardımcı olabileceğimize inanıyoruz.